加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: 21/8/2010 水po
載入中 ...
高利
分區版主

榮譽勳章
 勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See分區版主章
勳章介紹:分區版主的象徵    勳章名稱:I-See五年章
勳章介紹:註冊天數滿1825天  

會員編號 170737
精華 0
積分 10320
帖子 8523
威望 1 點
I-See幣 66180 錢
GAME幣 345 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 210
註冊 2006-5-31
註冊天數 6543
狀態 離線
  閱讀全部
21/8/2010 水po

歡迎大家在此集中吹水

每到#99 將獲5代幣 #100 亦有10代幣 #101都有15代幣 作為鼓勵

大家多多加油

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
高利
分區版主

榮譽勳章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天    勳章名稱:I-See三年章
勳章介紹:註冊天數滿1095天    勳章名稱:I-See四年章
勳章介紹:註冊天數滿1460天    勳章名稱:I-See分區版主章

會員編號 170737
精華 0
積分 10320
帖子 8523
威望 1 點
GAME幣 345 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 210
註冊天數 6543
狀態 離線
  閱讀全部
呵欠

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
高利
分區版主

榮譽勳章

會員編號 170737
精華 0
積分 10320
帖子 8523
威望 1 點
GAME幣 345 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 210
註冊天數 6543
狀態 離線
  閱讀全部
改咪改 唔洗問人

頂部
高利
分區版主

榮譽勳章

會員編號 170737
精華 0
積分 10320
帖子 8523
威望 1 點
GAME幣 345 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 210
註冊天數 6543
狀態 離線
  閱讀全部
呢個世界得自己信得過

頂部
高利
分區版主

榮譽勳章

會員編號 170737
精華 0
積分 10320
帖子 8523
威望 1 點
GAME幣 345 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 210
註冊天數 6543
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 睡王子(k)` 於 2010-8-21 09:25 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

e個諗法我明..
即使付出俾任何人多.但換來的都只是痛苦

同意一半

唔會沒回報 不過唔係100%

頂部
高利
分區版主

榮譽勳章

會員編號 170737
精華 0
積分 10320
帖子 8523
威望 1 點
GAME幣 345 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 210
註冊天數 6543
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 睡王子(k)` 於 2010-8-21 09:31 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

好多時啲女仔成日話我地唔夠愛佢..
但愛點為止夠同埋唔夠 有邊個可以計到?

以退為進 佢想貪心 咪再主動 俾多少少

要計來計去既 不如同部計算機扑野

頂部
高利
分區版主

榮譽勳章

會員編號 170737
精華 0
積分 10320
帖子 8523
威望 1 點
GAME幣 345 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 210
註冊天數 6543
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 睡王子(k)` 於 2010-8-21 09:36 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

問題係.付出與回報不成正比

你當交易呀 大佬?

一手公平 另一手又公平 有沒咁公平? 有就唔會 咁多你呢類人

頂部
高利
分區版主

榮譽勳章

會員編號 170737
精華 0
積分 10320
帖子 8523
威望 1 點
GAME幣 345 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 210
註冊天數 6543
狀態 離線
  閱讀全部
老老實實 我只係版主 你地既事 唔關我事 我最多捉犯規

不過見你16歲人 想死又死唔去 每日唔點咁 先同你講兩句

唔岩聽 沒9所謂 你們憎9我 沒9所謂 16歲人就已經咁樣

以後日子點樣過 ? 失次戀定唔知點 就覺得對方背叛定唔知點

大佬你地拍拖係單頭定雙頭 話明大家一齊 即係責任大家都有一半

佢點頭同你一齊 你都要點頭架 佢迫9你咩依家? 定係囉槍指住你呀

係既 唔怕 報警都仲得計 我諗唔係囉 算佢主動講出口 放棄 定係你有原因

要放棄 都係放棄啦 女人死心沒得救wor 喊到豬閪咁 都沒人可憐你 我夠膽同你講

我依家咁講 可能俾人炒 不過是9但 你係抵人屌既 老老實實 有咩咁大不了姐

你話我唔明? 我衰過你幾成都仲有剩 為女喊 cheap到... 為女頹 弱雞到....

唔同你話條女死左 喊下都有個理由 依家咁樣就..嘩屌真係..問心你係咪男人

我都仲未死 你就死 ..依家d後生真係咩都打尖

頂部
高利
分區版主

榮譽勳章

會員編號 170737
精華 0
積分 10320
帖子 8523
威望 1 點
GAME幣 345 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 210
註冊天數 6543
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 `-MyL0vE_;) 於 2010-8-21 11:31 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

唔好甘激動啦

激動? 我沒 救人係咁架啦

頂部
高利
分區版主

榮譽勳章

會員編號 170737
精華 0
積分 10320
帖子 8523
威望 1 點
GAME幣 345 個
MSN宣傳 0 次
性別  男
配偶 未婚
閱讀權限 210
註冊天數 6543
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 SECRET`` 於 2010-8-21 11:29 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
咪咁勞氣好喎..

承上題 我沒

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...