加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: -;丸丸要炒人氣@賀生日篇:3`
載入中 ...
-;小丸子`
VIP
CaLL me 婉/Aoi;)`

榮譽勳章
 勳章名稱:MSN宣傳大使
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:密密睇.密密笑大使
勳章介紹:密密睇.密密笑大使    勳章名稱:I-See兩年章
勳章介紹:註冊天數滿730天  

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
I-See幣 53767 錢
GAME幣 1641 個
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊 2009-6-27
註冊天數 5416
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部
-;丸丸要炒人氣@賀生日篇:3`

早晨呀XDDD 話時話 好耐冇番黎ISEE喇 `
好似冇乜人咁, 咁岩生日.. 唔知有冇人記得呢..`
雖然我知一定冇T^T`
唔介意既話估下我幾多歲生日丫~`
<--這貨純粹想要多幾個生日快樂 `

好啦 暑假又到喇 唔知大家MIND唔MIND回歸ISEE呢:D `
真係唔洗多, 番一番黎 幫襯下我個P0..T^T `
唔係既話自己同自己講野會好慘`

今年暑假真係好無聊= =`
完全冇野做, 所以我決定番黎ISEE:D`
請大家支持手機版ISEE`
方法: 主頁->SAFARI->WWW.HKISEE.COM`
咁就搞惦:3`
(應該唔會有人舉報我話我宣傳網站掛)`

記得我既就留個CM~ 唔記得我既..就..`
就係下面到...留個CM...((喂有分別嗎?`
講下自己叫咩名...`

丸丸我呢, 今個月都諗住黎HK架:D`
本新諗住又去多次OP架.. 不過BUDGET真係有限`
上個月出份糧仲要慢慢MIT架 :'( `
所以諗住去8月26號戈個CW算...`
希望搵到D令女既COSPLAYER~:D`

打字打到這到算....<--這貨諗唔到要講咩了DEAD AIR`
總之記得留CM呀 我會番黎睇架.. 冇人回我我會喊架T口T`
最後... 生日願望: 希望大家心想事成..`
然後.... 我的生日禮物呢XDDDDDDDDD `

本帖最近評分記錄
kaho:]   2012-8-10 12:57 AM  I-See幣  +88   生日快樂 =D

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章
勳章介紹:MSN宣傳達500或以上    勳章名稱:I-See認證章
勳章介紹:參與自貼驗證活動    勳章名稱:I-See一年章
勳章介紹:註冊天數滿365天    勳章名稱:密密睇.密密笑大使
勳章介紹:密密睇.密密笑大使    勳章名稱:I-See兩年章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5416
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部
我唔要ISEE 幣呀我要COMMENT呀 `

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5416
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 kaho:] 於 2012-8-10 01:00 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
好啦送比你囉XD

送咩比我先XDDDDD`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5416
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 小熱血 於 2012-8-10 01:01 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
丸丸生日快樂。。@!

彈開... 死臭血XD‵

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5416
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 kaho:] 於 2012-8-10 01:04 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
送你一對翼HAHA

回禮送番D雀屎比你啦~:D`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5416
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 kaho:] 於 2012-8-10 01:08 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
wakaka 真係多戲晒.

而我不明白你在說什麼....:D`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5416
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部
今天太晚, 聽日再覆CM, 訓覺XD`
<--這貨表示去到第2頁好感動XD`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5416
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 小熱血 於 2012-8-10 01:34 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

死了= =

死左仲要發臭XDDDDDDDDDDD`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5416
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 aR_松 於 2012-8-10 02:32 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
生日快樂

多謝你呀... 點解我好似未見過你咁既XD 如何稱呼?:D
`

頂部
-;小丸子`
VIP

榮譽勳章

會員編號 444624
精華 2
積分 17309
帖子 8762
威望 2 點
MSN宣傳 805 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 170
註冊天數 5416
來自 「♨」!!
狀態 離線
  閱讀全部

QUOTE:
原帖由 晞;] 於 2012-8-10 06:32 AM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
生日快樂呀:p
話說有冇人記得我邊位/~\我都好耐冇翻haha
OK翻去補眠

晞哥哥HI XD 我記得你係邊個架!! ((我都唔好意思話你因為我都係近排先玩番XD`

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...