加入我的最愛  |   設定為首頁  |   圖片上載  論壇音樂模式    非音樂模式   

I-See 論壇

I-See 論壇 註冊 登錄 會員 勳章中心 MSN宣傳系統 虛擬形象 音樂盒中心 隨機圖片中心 Flash 遊戲 會員相冊 新手手冊 娛樂設施 幫助 簡體中文 界面風格

發新回覆
發新主題 發新投票
標題: [全新出售] 批c0n比你地!!![[[另有1對現貨]] 批價>> [[[平]]] 如要零售價Cm/pM問我吧^^
載入中 ...
脆皮豬
初級會員

會員編號 158939
精華 0
積分 592
帖子 218
威望 0 點
I-See幣 9933 錢
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-5-1
註冊天數 6619
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 脆皮豬 的帖子
批c0n比你地!!![[[另有1對現貨]] 批價>> [[[平]]] 如要零售價Cm/pM問我吧^^

呢度係批c0n的!!!!
你想買的話都可以;;;

價錢另計!!

想知零售價就pm同我講要邊款同幾銀吧^^

呢度有GnG,水凝,天使,天使蜜糖,水晶黑,大眼黑,create單色,雙色,3色,超自然圓環,cosplay,透明[[1day,月]]

呢度全部 c0n  100%真!!!
我都sell左唔少c0n了;;
你覺得我批價咁平;;真係假野??!
話你知!!
咁平都係因為我親自去廠拎貨的!!而唔係1個批1個咁;;
如果你都係唔信我;;
我都冇辦法的!!=]

比錢可入數比我;;[[中銀]]<<請keep單,,否則當你冇入
面交比都可以=]]
比貨只限面交
!!!><"[[不郵寄]]

面交地點;;

KCR:
9龍塘+7蚊
MTR:
荃灣+5蚊

葵芳+5蚊

mk+6蚊
東涌線:
青衣+5蚊
南昌+5蚊
港島線+5至6蚊
綠線:

太子+6蚊

紫線唔去!!!!

西鐵:

南昌+5蚊

美孚+7蚊

1;;GnG   批價;;90
遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

2;;水凝
;;;批價85=]]    [[金藍$$100唷]]唔好意思!!!
[[水凝亮紫,水凝翠緑,水凝金藍---韓國只生産0度(平光)]]

遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

3;;天使;;=]]
   批價;;95^^  [[*天使紫色,天使綠色;;;只有0度(平光)]]

遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。

4;;水晶黑=]]
    批價;110;;[[100-1000度]]

5;;大眼黑

批價120 ;;[[90day]]   [[100-800度]]

6;;CREATE單色;;
    批價;;85  [[90day]]   平光

7;;雙色
   批價;;100    [[90day]]  

8;;3色的;;
   批價;110 ;; [[90day]]

9;超自然圓環   批價;;
10;GEO天使蜜糖系列  批價;;

11,瘋狂(UV)系列 [[90day]]    批價;;270

12,
瘋狂色彩系列 [[90day]]  批價165

13,
瘋狂圖案系列 [[90day]]  批價165

11;;透明1day c0n  批價;;100蚊有15對!!!(不可散買)
12;;透明月c0n;;批價 ''45蚊一盒^^(有2隻) [[可選左右度數]]

p.s..
3個月,一般可以戴到半年的!!!!

其他
多功能c0n水;60ml;;15蚊1支;;   [[批價]]<<<10支起批!!!

c0n盒. 10蚊@1(有c0n盒+夾+樽仔)    [[批價]]

新加洗c0n機;;;
顏色;;粉紅色;;藍色
35蚊一個=]]    [[批價]]] <<<15個起批=]]

c0n同c0n水都係10對起批!!!<<<會快d比到貨你=]]
7對都可以;;<<<要等,,應該會快;;=]]
只少要5對!!!!!!!<<<一定的!!!但要等耐少許時間吧!!=]
如果咁岩要拎貨''幾多對都可以幫你拎=]]<<我拎貨前2日會搵你
但....
GnG另計5對的;;<<請注意[不可混批]
-----------------------------------------------------------------------------------------
=]]
天使啡   [125,150]  $$115
岩/有意批c0n的cm/pm我吧^^

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
脆皮豬
初級會員

會員編號 158939
精華 0
積分 592
帖子 218
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-5-1
註冊天數 6619
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 脆皮豬 的帖子
訂單區``^^
未比錢;;--黑色
比左錢;;--紅色
完成哂;;--灰色
----------------------------------------------------
--------------幫襯你`我要c0n----------------

3男名;; Tai_
邊款c0n[[咩色]];;GnG`自然灰
數量;;1
度數[[左,右]];;[0,0]
要唔要c0n水[[幾多]];;要..一支
要唔要c0n盒[[幾多]];;要..一個
MSN;;taiho@xasamail.com
交收地點;;青衣
總數;;145蚊
唔可以棄單!!知嗎??;;知=]
---------------``完!*感謝你!!!^^-------------

名;;kathy
邊款c0n[[咩色]];; 水凝大眼啡
數量;;1對
度數[[左,右]];;冇
要唔要c0n水[[幾多]];; 1支
要唔要c0n盒[[幾多]];; 1個盒
MSN;;koonkathy520@hotmail.com
交收地點;;彩虹mtr
總數;;159蚊
--------------幫襯你`我要c0n----------------
名;;Fat``
邊款c0n[[咩色]];;透明OneDay;;
數量;;1盒[15對]
度數[[左,右]];;450,550
要唔要c0n水[[幾多]];;唔要
要唔要c0n盒[[幾多]];;要..1個;;
MSN;;aimar_dinho@hotmail.com
交收地點;;荃灣
總數;;149蚊
---------------``完!*感謝你!!!^^--------------
3男名;;小矇_!xD
邊款c0n[[咩色]];;水凝銀灰 大眼黑
數量;;1對
度數[[左,右]];;左225 右250
要唔要c0n水[[幾多]];;吾要
要唔要c0n盒[[幾多]];;吾要
MSN;;happletime@msn.com
交收地點;;mk mtr c出口
總數;;254蚊
唔可以棄單!!知嗎??;;知
3男名;;FUFU
邊款c0n[[咩色]];;雙色咖啡
數量;;1
度數[[左,右]];;0,0
要唔要c0n盒[[幾多]];;吾要
MSN;;wu_yat_sing@hotmail.com
交收地點;;柴灣
總數;;129蚊
唔可以棄單!!知嗎??;;知道了=)
---------------``完!*感謝你!!!^^--------------
名;;怪獸babii;]
邊款c0n[[咩色]];;水凝銀灰,大眼黑
數量;;1
度數[[左,右]];;[0,0]
要唔要c0n水[[幾多]];;1支
要唔要c0n盒[[幾多]];;兩個
MSN;;ahsze1314@hotmail.com
交收地點;;青衣
總數;;295蚊
名;;艾`
邊款c0n[[咩色]];;GnG`放射黑
數量;;1對
度數[[左,右]];;左::300...右::300
要唔要c0n盒[[幾多]];;要丫..1個
MSN;;rararace@hotmail.com
交收地點;;   青衣
總數;;120蚊
唔可以棄單!!知嗎??;;收到!
------------
``完!*感謝你!!!^^----------------
名;;  Mrs.Bi
邊款c0n[[咩色]];;   2;;水凝(湖藍)
數量;; 1
度數[[左,右]];;  一樣550
要唔要c0n水[[幾多]];;  唔喇
要唔要c0n盒[[幾多]];;  唔喇
MSN;;  [email=i-[email=am-%3Ca%20href=]BI@live.hk[/email]" target="_blank">am-BI@live.hk]i-[email=am-%3Ca%20href=]BI@live.hk[/email]" target="_blank">am-BI@live.hk[/email]
交收地點;;  炮台山mtr station
總數;;124蚊
唔可以棄單!!知嗎??;;
名;;奶樽aR
邊款c0n[[咩色]];;水凝增大[[銀灰]]
數量;;1
度數[[左,右]];;[[350,350]]兩隻一樣=]
要唔要c0n水[[幾多]];;唔要了..
要唔要c0n盒[[幾多]];;唔要了
MSN;;chun_milk_bottle@hotmail.com
交收地點;;青衣
總數;;120蚊
唔可以棄單!!知嗎??;;知了=]

I-See Forum @ All rights reserved.
頂部
脆皮豬
初級會員

會員編號 158939
精華 0
積分 592
帖子 218
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-5-1
註冊天數 6619
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 脆皮豬 的帖子
第2團訂單在此^^!!!

------------------------------------------------------

3男名;;ChOw巢`
邊款c0n[[咩色]];;G&G,自然棕
數量;;1對
要唔要c0n水[[幾多]];;要..1枝60mL的
要唔要c0n盒[[幾多]];;nO
MSN;;Niki270194@hotmail.com
交收地點;;我屋企..x)
總數;;135蚊
唔可以棄單!!知嗎??;;知喇*
3男名;;baby_hillary
邊款c0n[[咩色]];;GnG夢幻黑
數量;;1對
要唔要c0n水[[幾多]];;no
要唔要c0n盒[[幾多]];;no
MSN;;ellen_1993920@hotmail.com
交收地點;;mtr上環
總數;;110蚊
唔可以棄單!!知嗎??;;ok:)

3男名;;fussygirl
邊款c0n[[咩色]];;GnG放射黑
數量;;1
度數[[左,右]];;200,150
要唔要c0n水[[幾多]];;1枝
要唔要c0n盒[[幾多]];;1個`
MSN;;hangfung1995@hotmail.com
交收地點;;屯門西鐵
總數;;150蚊

名;;小怡_怡
邊款c0n[[咩色]];;水凝增大[[銀灰]]
數量;;1
度數[[左,右]];;[[125,150]]兩隻一樣=]
要唔要c0n水[[幾多]];;要
要唔要c0n盒[[幾多]];;要
MSN;;baby_l0veyi@hotmail.com
交收地點;;青衣
總數;;120蚊
唔可以棄單!!知嗎??;;知了=]

名;;死臭系`MEI-00-
邊款c0n[[大眼黑..水凝銀灰x2]];;
數量;;3
度數[[大眼黑左300,右300]];;其他吾洗
要唔要c0n水[[2]];;
要唔要c0n盒[[2]];;
MSN;;hihimamie@hotmail.com
交收地點;;青衣
總數;;445蚊
唔可以棄單!!知嗎??;;知道`

名;;Re!ta..*
邊款c0n[[咩色]];;水凝{銀灰}
數量;;1對`
度數[[左,右]];;左*近視:300散光:75       右*近視:275散光:75
要唔要c0n水[[幾多]];;/
要唔要c0n盒[[幾多]];;/
MSN;;miumiuqueen0806@hotmail.com
交收地點;;九龍塘{mtr}
總數;;124蚊
唔可以棄單!!知嗎??;;yes!madam:]`

頂部
脆皮豬
初級會員

會員編號 158939
精華 0
積分 592
帖子 218
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-5-1
註冊天數 6619
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 脆皮豬 的帖子
第3團呢邊!!!^^
-------------------------------------------------------------------
名;; 乾暈機.
邊款c0n[[咩色]];;  水凝金啡
數量;; 1對
度數[[左,右]];;  左右都系430
要唔要c0n水[[幾多]];; 吾要
要唔要c0n盒[[幾多]];; 吾要
MSN;; [email=ahwu-v-@hotmail.com]ahwu-v-@hotmail.com[/email]
交收地點;; mk mtr
總數;;124蚊
唔可以棄單!!知嗎??;;  知道 ;D

I-See名;;初雪;]
邊款c0n[[咩色]];;水凝銀灰,,,夢幻棕
數量;;每樣各1對
度數[[左,右]];;左右都系150~170
要唔要c0n水[[幾多]];;1枝
要唔要c0n盒[[幾多]];;2個
MSN;;helen95326@hotmail.com
交收地點;;青衣
總數;;275蚊
唔可以棄單!!知嗎??;;知道了*v*

頂部
脆皮豬
初級會員

會員編號 158939
精華 0
積分 592
帖子 218
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-5-1
註冊天數 6619
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 脆皮豬 的帖子
推推先!!!各位BABIII快d入黎啦!!^^

頂部
脆皮豬
初級會員

會員編號 158939
精華 0
積分 592
帖子 218
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-5-1
註冊天數 6619
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 脆皮豬 的帖子
UP``先;;幫襯下!!>33<"

頂部
脆皮豬
初級會員

會員編號 158939
精華 0
積分 592
帖子 218
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-5-1
註冊天數 6619
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 脆皮豬 的帖子
UP1UP先;;幫襯下呀!!^^各位BABIII們;;

頂部
脆皮豬
初級會員

會員編號 158939
精華 0
積分 592
帖子 218
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-5-1
註冊天數 6619
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 脆皮豬 的帖子
UP1UP先;;幫襯下呀!!^^各位BABIII們;;

頂部
kateau
吹水新手

會員編號 266721
精華 0
積分 6482
帖子 2873
威望 0 點
I-See幣 16966 錢
GAME幣 104 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 90
註冊 2007-1-25
註冊天數 6350
來自 我老娘xp`
狀態 離線
  只顯示 kateau 的帖子
弧度系米得一種??

好愛狄易達xd

頂部
脆皮豬
初級會員

會員編號 158939
精華 0
積分 592
帖子 218
威望 0 點
GAME幣 100 個
MSN宣傳 0 次
性別  女
配偶 未婚
閱讀權限 50
註冊 2006-5-1
註冊天數 6619
來自 hk
狀態 離線
  只顯示 脆皮豬 的帖子

QUOTE:
原帖由 kateau 於 21-7-2008 12:56 PM 發表 遊客無法瀏覽此圖片或下載點,請先註冊或登入會員。
弧度系米得一種??

係呀!!=]]想要邊款呢??

頂部
載入中 ...
 發新回覆
發新主題 發新投票

載入中 ...